Tandborstkungen

Tjäna pengar till laget genom Tandborstkungen.

Vilka är Tandborstkungen?

Med Tandborstkungen kan man precis som namnet avslöjar sälja tandborstar. Även en hel del andra saker som hör hemma i badrumsskåpet som exempelvis tandkräm och plåster finns i deras katalog. Företaget har sedan 2008 hjälp lag, klasser och föreningar att tjäna ihop pengar för de skall kunna förverkliga deras drömmar.

Produkterna som varken går ut ur datum eller något mode har en lång livstid och är därför ett säkert kort att sälja. Att sälja tandborstar kan låta som en snäv försäljning, men när man tänker närmre på det – denna lilla pryl används varje dag i alla hem av samtliga som bor där. Förhoppningsvis 14 gånger i veckan av en och samma person. Det är med andra ord lättare att motivera någon att köpa ett trepack tandborstar än vad det är att motivera varför man inte skulle köpa ett paket.

Många tidigare försäljare berättar om en väldigt tillmötesgående kundservice som både hjälper till vid problem men som även bistår med säljtips och pepp. På hemsidan kan man även hitta säljtips som kan vara bra att ha med sig innan man går ut på säljrundan.

Hur går det till?

Börja med att sätt upp ett mål över hur mycket ni behöver tjäna ihop för att nå ert mål. På hemsidan finns det ett väldigt behjälpligt verktyg där man med enkelhet kan räkna ut hur mycket man behöver sälja per person för att få ihop det man önskar. När man har gjort detta gör man beställningen och produkterna blir levererade inom 2-5 arbetsdagar. Ni har sedan 60 dagar på er att sälja det ni har beställt. Det ni inte får sålt går bra att returnera och ni betalar först när ni har sålt klart och då endast för det ni har sålt. Ni slipper alltså ligga ute med pengar och ta ekonomiska risker.

Så här lätt går det till när ni vill tjäna pengar med Tandborstkungen:

  1. Sätt ett mål och räkna – Använd verktyget på hemsidan och räkna ut hur mycket ni behöver sälja, därefter beställer ni det ni tror är möjligt att sälja.
  2. Ut och sälj! – Sälj så mycket ni kan under 60 dagar. Skicka tillbaka det ni inte får sålt.
  3. Betala fakturan till Tandborstkungen och räkna därefter ihop er vinst.

Hur mycket tjänar ni?

Hur mycket man tjänar per sålt paket beror lite på hur många paket man får sålt. Intervallet ligger mellan 27-33 kronor per sålt 3-pack tandborstar.

2 i snittbetyg av 5 röster