Spicy Dream

Tjäna pengar till laget genom Spicy Dream.

Vilka är Spicy Dream?

Spicy Dream är en del utav Newbody och bygger därför på samma koncept. Det skall vara enkelt och effektivt att tjäna pengar med Spice Dream. Sortimentet bygger på kryddor och marinader som nästan alla hushåll köper hem. Det gör att sortimentet bli lättsålt eftersom produkterna är lika trygga att sälja som att köpa.

Hur går det till?

Det fungerar i stora drag som all annan typ av försäljning som bedrivs med en tillhörande katalog där kunderna får välja vad de vill köpa. På Spicy Dream har försäljarna nu kompletterats med diverse hjälpmedel för att få ännu bättre försäljning.

Det ena hjälpmedlet är ett startpaket bestående av en Spicy Dream-bärkasse fylld med en del produkter för att kunderna skall kunna se och känna på produkterna. Detta har tillsatts hos samtliga säljare eftersom man har sett att försäljningen går upp när kunderna får se och känna på produkterna. Det andra komplementet är en hemsida som tillåter säljarna att ha en egen hemsida där man kan bjuda in kunder för att de skall kunna göra sina egna beställningar. Här kan även kontaktpersonen följa statistik och sätta upp mål för varje säljare.

Säljarna registrerar löpande sina kundbeställningar och när försäljningsperioden är slut skickar kontaktpersonen in en sammanställning och den slutgiltiga beställningen görs på alla produkter.

Så här lätt går det till när ni vill tjäna pengar med Spicy Dream:

  1. Kontaktperson, kataloger och startpaket– utse en kontaktperson och beställ kataloger och startpaket.
  2. Ut på fältet! – Kontakta alla ni känner familj, vänner och arbetsplatser och låt dem veta att ni säljer SpicyDream, ta upp beställningar, var noga med att lägga in beställningarna varje dag.
  3. Leverans och vinst – leverera era varor och ta betalt samtidigt. Betala fakturan till Spicy Dream och räkna ihop vad ni tjänat ihop.

Hur mycket tjänar ni?

Kundens pris är 100 kronor och ni tjänar 27 kronor per paket.

4.5 i snittbetyg av 4 röster