Kakservice

Tjäna pengar till laget genom Kakservice.

Vilka är Kakservice?

Göteborgsföretaget har varit verksamma med kakförsäljning sedan 1984. Det var då grundaren Mikael, en affärsman ut i fingerspetsarna som redan då hade många lyckade affärer i bagaget som tog kontakt med sin vän Kjell som då ägde en kakgrossistfirma. Mikael ville börja sälja kakor till företag i Göteborg. Med skåpbilen full åkte han runt på Göteborgs gator och krängde kakburkar till företagen. Affärerna gick bra och den lyckliga historien skrivs det på än i dag. I dag har herrarna lämnat över försäljningen till föreningar och skolklasser som vill tjäna pengar och ryktet om de otroligt goda innehållet i burkarna har spridit sig och har gjort produkterna mycket lättsålda.

Kakservice webbplats

Hur går det till?

Deras kundundersökningar vittnar om en effektiv och tillmötesgående kundservice, smidiga system och återkommande kunder. Man håller enkelt koll på försäljningen genom ”mina sidor” där laget eller klassen kan peppa varandra.

Så här lätt går det till när ni vill tjäna pengar med Kakservice:

  1. Beställ infopaket och börja sälj - Beställ infopaket och dela ut säljkataloger till alla i gruppen. Börja sälj till släkt, vänner, grannar och arbetsplatser.
  2. Mata in er beställning – Er försäljning sammanställs automatiskt när ni matar in den på Mina sidor.
  3. Beställ – Lägg beställningen.
  4. Leverera och betala – När leveransen har kommit till utlämningsstället hämtar ni upp den och börjar leverera till era kunder, ta betalat samtidigt.
  5. Räkna ihop vinsten – När ni fått alla betalningar betalar ni fakturan till kakservice och räknar ihop er vinst!

Hur mycket tjänar ni?

Ju fler burkar ni säljer, desto högre förtjänst per burk. Burkarna kostar 50 kronor styck för era kunder och ni tjänar minst 18 kronor per burk.

Er förtjänst:

Antal sålda produkter Förtjänst
35-359 18 kronor/produkt
360-449 19 kronor/produkt
450-700 20 kronor/produkt

3.5 i snittbetyg av 4 röster