Newbody

Tjäna pengar till laget genom Newbody.

Vilka är Newbody?

Newbody har hjälpt klasser och lag att tjäna pengar i flera år. Den lyckliga historien tog sin början med ett 12-pack strumpor. Man sålde först strumporna för att kunna finansiera mindre inköp till laget men ganska snart insåg de unga och hungriga försäljarna att om de kunde öka sin försäljning skulle de få råd med att dra i väg på ett träningsläger eller klassresa. Sortimentet ökade i takt med försäljningen och det fanns snabbt en välfylld katalog med ett stort sortiment av träningskläder. Företaget har i dag hjälpt över 25 000 säljgrupper och i intjänade pengar är detta runt 1 miljard kronor. Inköpen från de intjänade pengarna varierar mellan allt från en ridponny, träningsläger, till en fotbollsplan med konstgräs. Detta har med åren blivit en av de populärare aktörerna att vända sig till eftersom sortimentet verkligen skiljer sig från övrigt sortiment på marknaden. Produkterna är otroligt lättsålda eftersom det goda ryktet vittnar om en bra kvalité och prisvärda produkter.

Newbody webbplats

Hur går det till?

När man skall sälja produkter och tjäna pengar till laget eller klassen underlättar det otrolig mycket om man har en beställningskatalog, speciellt när det kommer till kläder och funktion. Ni får därför kataloger utskickat till er när ni vill börja sälja. Denna marknaden är lite komplex i den mening att produkter kan sälja slut och därför kan leveransen, försäljning och därmed er vinst påverkas. Katalogerna kommer därför i olika färger beroende på vad som finns inne i sortiment. Betalning kan ske både genom kontantbetalning, swish eller via direkt insättning på ett kontonummer.

Så här lätt går det till när ni vill tjäna pengar med Newbody:

  1. Kontaktperson och kataloger – Utse en kontaktperson och beställ kataloger.
  2. Ut på fältet! – Säg till alla ni känner, vänner och familj att ni säljer Newbody. Ta upp beställningar och var noga med att lägga in beställningarna varje dag.
  3. Leverans och vinst – Leverera era varor och ta betalt samtidigt. Betala fakturan till Newbody och räkna ihop vad ni tjänat ihop.

Hur mycket tjänar ni?

Ni tjänar 37 kronor från det första sålda paketet, säljer ni fler än 150 paket får ni leveransen packad i olika lådor till var och en i gruppen.

4.8 i snittbetyg av 4 röster